Auto-uitlaat.be logoAUTO-UITLAAT.BE

Bel: +31 85 401 8224

Auto-uitlaat.be is een jong en dynamisch bedrijf actief in de verkoop via internet van uitlaat systemen en onderdelen. Door de uitstekende inkoop kanalen van Auto-uitlaat, is het mogelijk auto uitlaten; complete uitlaat systemen, of losse uitlaat onderdelen zoals voordempers, middendempers en einddempers tegen zeer scherpe tarieven aan te bieden. Daardoor kunnen wij zonder aarzeling een goedkoopste prijsgarantie op al onze uitlaten aanbieden. Wij verzenden snel; doorgaans binnen 2 dagen. Al onze uitlaten zijn goedgekeurd voor APK keuringen, in veel gevallen is een e-keurmerk ook aanwezig. Vanuit ons distributiekanaal in Gelderland verzenden wij uw uitlaten naar een gewenst adres; u kunt echter ook tijdens onze openingsuren de bestelde uitlaat onderdelen ophalen. 

Heeft u vragen over uw uitlaat bestelling, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om u professioneel te woord te staan voor al uw vragen betreffende uitlaat systemen, losse uitlaat delen of andere zaken gerelateerd aan uitlaatsystemen.

Wij verzenden doorgaans binnen 2 dagen na de bestelling uw goederen. De verzendkosten worden gespecificeerd op de betalingspagina. Binnen Nederland en België hanteren wij een standaard verzend tarief van € 9,95 per pakket. In Frankrijk, Spanje en Italië is het tarief € 19,95 met bijkomende kosten bij bovengemiddeld zware of grote goederen. Wij leveren in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Italië.

Auto-uitlaat.be - de goedkoopste uitlaat distributeur van België!

Auto-uitlaat.be
Nijverheidstraat 8
6914AD Herwen

T: +31 85 4018224

BTW NL854332868B01
KVK 61416673

Verkoop: sales@auto-uitlaat.be
Informatie: info@auto-uitlaat.be

 

×

Digitale Factuur voor Nederlandse Consumenten Factuur

AfterPay – Digitale Factuur (Nederland) AfterPay voert voor uitlaat-winkel.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij uitlaat-winkel.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 400 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 400. Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.